Over ons

De herontwikkeling van de Koepelgevangenis in Arnhem is een samenwerking tussen NEST Ontwikkeling en EHM Group.

Het ontwerpteam bestaat uit opZoom Architecten en Veenenbosch en Bosch Landschapsarchitecten.

NEST Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Nijhuis Bouw, Explorius Vastgoedontwikkeling en Ter Steege Bouw Vastgoed.

De EHM Group is gedreven, energierijk en inspiratievol. Drie woorden die het beste passen bij de passievolle wijze waarop de professionals van EHM Group zich inzetten bij hun belangrijkste taak: het acquireren en gezond maken (en houden) van grootschalige hospitality-projecten.

Explorius Vastgoedontwikkeling is een zelfstandige, risicodragende projectontwikkelaar. Een klinkend eindresultaat begint met een goede start. Die goede start vindt bij Explorius z’n oorsprong in een creatieve zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, kennis en technieken.

Nijhuis Bouw is een ontwikkelend bouwbedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Wij gaan voor duurzaamheid in alle betekenissen van het woord. Wij willen op een gezonde manier langdurige relaties aangaan met opdrachtgevers, medewerkers en partners. 

Ter Steege Bouw Vastgoed bedenkt, bouwt, financiert, beheert en onderhoudt gebouwen. We zijn trots op de manier waarop we ons werk doen. Met respect voor al het moois om ons heen dragen wij heel bewust ons steentje aan de samenleving bij. Door eerlijke keuzes te maken. Met oog voor ieders belang.

opZoom is een architectenbureau (BNA) met een breed profiel dat richt zich op maatschappelijke opgaven in de sectoren wonen, zorg, dienstverlening en onderwijs. Een substantieel deel van de opgavenportefeuille bestaat uit herstructureren en herwaarderen van bestaand vastgoed waarbij duurzaamheid, inventiviteit en waarde van het erfgoed centraal staan.

Veenenbos en Bosch staat voor vakmanschap en voor vernieuwing. Het vakmanschap uit zich in de vakkennis en een goed onderbouwd product; in elke stap in het ontwerpproces wordt aandacht besteed aan de praktische realisatie. Vernieuwing ontstaat door de nieuwsgierigheid waarmee iedere opgave wordt aangepakt en uitgeplozen. Landschapsarchitectuur wordt gezien als een vorm van onderzoek; bij aanvang van een nieuw project is de uitkomst een verrassing.